De arbeidsovereenkomst vs. bedrijfsimago

Seminar Pre-hiring

by admin

De arbeidsovereenkomst vs. bedrijfsimago

Seminar Pre-hiring

by admin

by admin

Jouw organisatie heeft vast een template voor een arbeidsovereenkomst; je kent nog wel iemand waarvan je een voorbeeld mag ontvangen, of je belt met een jurist gespecialiseerd in arbeidsrecht voor de meest actuele versie. Het resulteert gegarandeerd in een arbeidsovereenkomst die je kan aanbieden aan medewerkers.


Wat vind je hiervan?

Veel arbeidsovereenkomsten zijn een eenzijdig verhaal over wat een werknemer móet doen en vooral wat hij níet mag doen. De gemeenschappelijke taal en de gemeenschappelijke verantwoordelijkheid is veelal ver te zoeken. Is dat niet wat we juist wel willen bereiken? Het draagt niets bij aan het versterken van het bedrijfsimago en cultuur, sterker het heeft eerder een averechts effect.

Kan het ook anders?

Het kan zeker anders. De afspraken die je met jouw werknemers wilt maken zijn leidend, waarbij een aantal punten vrijwel verplicht zijn om op te nemen en een aantal andere punten zijn ‘slechts’ verstandig zijn om te overwegen om op te nemen. Een arbeidsovereenkomst is dan ook afgestemd op de behoeften van jouw organisatie. Een goede arbeidsovereenkomst is een document waar saaie juridische volzinnen zijn opgeschreven in een begrijpelijke taal waarin jouw visie en kernwaarden tot uiting komen en de werknemer ook tekent voor de cultuur van jouw organisatie.

Tijd voor een nieuwe aanpak

Heb jij nog niet eerder stil gestaan bij de toegevoegde waarde van de arbeidsovereenkomst? Of juist wel, maar heb je er nog niets mee gedaan? Tijdens ons seminar nemen we jou mee in de totstandkoming van een arbeidsovereenkomst die wél past bij het bedrijfsimago. Uiteraard volledig rechtsgeldig.

Schrijf je in voor de seminar op 18 juni om 08.00 – 10.00 uur of om 16.00 – 18.00 uur via onderstaand aanmeldformulier.

Bezien vanuit de krappe arbeidsmarkt, de actuele juridische context en de visie & missie van de organisatie, presenteren wij alternatieven zodat jij aan de slag kunt met een arbeidsovereenkomst die het bedrijfsimago versterkt en waar jouw medewerkers blij van worden.

Wij kijken uit naar je komst!

Hian Li Ko – Ko & Co advocaten
Mijke Vossen – Optimus Acorro Human Resources

Heb je nog een vraag? Neem contact met ons op via info@optimus-acorro.nl Uiteraard kun je ons ook bellen op 010-210 44 46. We zien je aanmelding met veel plezier tegemoet!

Ja ik kom naar het Pre-hiring seminar op 18 juni aanstaande:

Sessie (*)
Sessie 08:00 uurSessie 16:00 uur

Aanhef (*)

Voornaam (*)

Achternaam (*)

Bedrijfsnaam

Functietitel

Emailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Aanvullende informatie

Ik ga akkoord met de Privacy policy van Optimus Acorro. Klik hier om de Privacy policy van Optimus Acorro te lezen.

*=verplicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top