Performance. By People.

Optimus Acorro

Performance. By People.

Optimus Acorro

by admin

Missie, visie en waarden

Optimus Acorro heeft jarenlange ervaring met thema’s als people management en Human Resources Management (HRM) en ziet deze als een middel voor het behalen van succes en rendement. Wij willen bedrijven en de medewerkers wendbaar maken waarmee de verantwoordelijkheid voor de toekomst en/of loopbaan in eigen hand kan worden genomen. Hiermee zijn wij de optimale HR business partner voor onze klanten.

Waarden waarop wij willen worden beoordeeld zijn: Verantwoordelijkheid, Klantgerichtheid, Open communicatie en Integriteit.

 

De mensen achter Optimus Acorro

Optimus Acorro is opgericht door Leonard Polman en Mijke Vossen in hun ambitie om met hun HRM kennis organisaties beter te laten presteren. Samen hebben ze een breed netwerk van consultants, generalisten en specialisten, om zich heen verzameld die hen hierbij ondersteunen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Optimus Acorro is zich bewust van de impact op milieu en tracht actief  de “footprint” te verkleinen door middel van thuiswerken en gebruik van openbaar vervoer waar dit mogelijk is. Daarnaast worden consultants zo veel als mogelijk ingezet nabij de eigen woonplaats.

Top